www.karpathosnews.gr

Αυλώνα Καρπάθου: Στα χέρια της Αστυνομίας η υπόθεση του νεκρού αλόγου

Σε καταγγελία και μήνυση κατά αγνώστων προχώρησε η οικογένεια που είχε το άλογο το οποίο βρέθηκε νεκρό στην Αυλώνα της Καρπάθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Καρπαθιακών Νέων ήδη ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και οι Αστυνομικές αρχές της Καρπάθου ήδη ασχολούνται με το θέμα. Με κτηνίατρο θα ερευνήσουν αν ο θάνατος προήλθε από παθολογικά αίτια ή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Το 12χρονο άλογο βρέθηκε νεκρό από τους ιδιοκτήτες του και εκείνοι ανέφεραν το γεγονός στο facebook την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι πριν από μέρες βρέθηκε νεκρό και ένα μουλάρι στην ίδια περιοχή όμως δεν έγινε καταγγελία στην Αστυνομία και έτσι δεν υπάρχει επίσημη έρευνα και απάντηση για τα αίτια του θανάτου του.

Η κοινωνία της Καρπάθου είναι σοκαρισμένη, μάλιστα με αρκετούς συντοπίτες, που ήρθαμε σε επαφή, ανέφεραν ότι θέλουν να υπάρχει επίσημη έρευνα των αρχών έτσι ώστε να μην αδικούμε την περιοχή και τους κατοίκους, στην περίπτωση που πρόκειται για θάνατο-ους που προήλθαν από παθολογικά αίτια. Από την άλλη οι φιλόζωοι μιλούν για καταγγελίες στις οποίες αναφέρονται αρκετές περιπτώσεις σκύλων που ζούσαν σε άθλιες συνθήκες στην περιοχή.

Πήγη:karpathiakanea.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κ. Μητσοτάκης: Τι ώρα θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των αγροτών – Αναλυτικά το πρόγραμμα

Δίκυο Ενημέρωσης

GOV ERP: Ένα καινοτόμο πληροφοριακό σύστημα στην υπηρεσία της Δημόσιας Διοίκησης

Κάρπαθος: Ξενοδόχος αρνήθηκε να πληρώσει μετανάστες υπαλλήλους

Δίκυο Ενημέρωσης