www.karpathosnews.gr

Θερίζουν τα τροχαία στη Ρόδο – Δεν προλαβαίνουν να μετρούν τραυματίες και ατυχήματα

Τέσσερα ακόμα σοβαρά τροχαία ατυχήματα, σημειώθηκαν σήμερα τα ξημερώματα στο νησί της Ρόδου. Το πρώτο λίγοπριν τις 2 ταξημερώματα, στην περιοχή της Ρόδου – Καλλιθέας, το δεύτερο στην περιοχή Τσαμπίκας,(επί της Ρόδου – Λϊνδου) το τρίτο πριν τις 4 στην περιοχή του Φαληρακίου, όταν αυτοκίνητο προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολώνα της ΔΕΗ και το τέταρο λίγο αργότερα , ανάμεσα σε Κρεμαστή και Ιαλυσό (επί της Ρόδου -Καμείρου) όταν επίσης οδηγός ι.χ αυτοκίνητου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και “καρθώθηκε” aε τοίχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο άτομα, με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Όπου χρειάστηκε μετέβησαν εταιρίες οδικής βοήθειας, προκειμένου να μετακινήσουν τα οχήματα και να ανοίξει ο δρόμος, ενώ για την περιοχή του Φαληρακίου, και κλιμάκιο του ΔΕΔΔΗΕ καθώς είχε κοπεί κολώνα της ΔΕΗ. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις δύο περιπτώσεις, δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο με ουρές αυτοκινήτων εκατοντάδων μέτρων.

Τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα “θερίζουν” στα Δωδεκάνησα: Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2023, 11 άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ περισσότερα από 450 μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας σε όλη τη Δωδεκάνησο, ως τραυματίες.

rodiaki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΥΠΑ: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης στο υπολογιστικό νέφος «Cloud Practitioner Essentials AWS»

Δίκυο Ενημέρωσης

Κάρπαθος: Δυσαρεστημένος από τις εξελίξεις στο ακτοπλοϊκό ο αντιδήμαρχος Μανώλης Παραγυιός

Δίκυο Ενημέρωσης

Σύντομα ξεκινούν τα έργα για το νέο λιμάνι στην Κάρπαθο!

Δίκυο Ενημέρωσης