www.karpathosnews.gr

Ιδιωτική πρωτοβουλία από συμ-πατριώτες στο Διαφάνι της Καρπάθου

«Ποτέ δεν θα μάθουμε αν σώθηκε ζωή» γράφει αναγνώστης μας, που επιθυμεί το όνομα του σε αυτή τη φάση να μην δημοσιευθεί, όμως μας δίνει ολοκληρωμένο ρεπορτάζ για ένα έργο που πλήρωσε γνωστός Ολυμπίτης  Οικονομολόγος που ζει στη Ρόδο!

Στο Διαφάνι στο δρόμο προς το λιμάνι, στην πρώτη στροφή στα αριστερά, υπήρχε ενα πολύ μεγάλο κομμάτι απο το βράχο, που είχε αποκολληθεί και ήταν έτοιμο να πέσει στον κυρίως δρόμο θέτοντας έτσι σε σοβαρό κίνδυνο τις ζωές των περαστικών.

Ήδη ένα κομμάτι από τον βράχο είχε πέσει στο δρόμο κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη άμεσης κινητοποίησης.

Από το δήμο δεν περιμένουμε κάποια βοήθεια. Οι αρμόδιοι εδώ και πολύ καιρό ήταν ενήμεροι, όπως μου είπαν, το θέμα είναι γνωστό εδώ και περίπου 3 χρονια!

Το γιατί δεν έγινε κάτι δεν το ξέρω. Οπότε δεν έμενε άλλη επιλογή.

Ρώτησα να μου πουν μια τιμή για να γίνει η δουλεια. Μολις έμαθα το ποσόν, απευθύνθηκα στον παιδικό μου φίλο και ικανότατο Οικονομολόγο της Ρόδου Γεώργιο Νικολάου Μανιό, ζητόντας του να κάνουμε κάτι για αυτό. Του προτεινα λοιπόν να βάλω εγώ το ποσό, που μάζεψα απο την κηδεία του πατέρα μου, και να βάλει αυτός τα υπόλοιπα.

Δέχτηκε, με τη διαφορά οτι ήθελε να βάλει ο ίδιος όλο το ποσό, που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο.

Άμεσα και χωρις χρονοτριβη η δουλεια τελειωσε και τωρα εκει εγινε μια μικρη πλατεια. τα χρήματα που έμειναν, θα πάνε σε άλλο έργο που πιστεύω να ολοκληρωθει συντομα. Δεν το λεω για ευνοητουσ λογους.

Θελω να ευχαριστησω τους φιλους μου  που οποτε τους ζήτησα βοήθεια για κατι αναλογο ηταν παντα παρων. Ευτυχως που υπαρχουν πατριωτες που ειναι ευαισθητοι για οτι συμβαίνει εδώ και όποτε τους ζητηθεί βοηθούν.

Απο τους επίσημους εγώ δεν περιμένω πολλά.

Όσοι πρόσφεραν χρήματα αντί στεφάνου, θα ενημερωθούν εκ νέου για το που θα πανε τα χρήματα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σχολή χορού SHOW ME DANCE: Με απόλυτη επιτυχία η 1η HALLOWEEN Παρέλαση στη Καρπαθο

Δίκυο Ενημέρωσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Δίκυο Ενημέρωσης

Μιχάλης Φελλουζής “Πρόοδος Καρπάθου”: 9+1 Προτεραιότητες για το Δήμο Καρπάθου

Δίκυο Ενημέρωσης