www.karpathosnews.gr

Καταδίκη βανδαλισμού στο 1ο και στο 2ο Νηπιαγωγείο Πηγαδίων

Αγαπητοί συμπολίτες,

Με βαθιά λύπη και έντονη απογοήτευση ανακοινώνουμε ότι χθες, 20 Μαΐου 2024, κατά την ώρα προσέλευσης των μαθητών στο 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Καρπάθου, διαπιστώθηκε από τους δασκάλους τους ότι άγνωστοι έχουν προβεί σε βανδαλισμούς κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Συγκεκριμένα, έχουν σπάσει γυάλινα μπουκάλια στην πράσινη μοκέτα της αυλής, κάνοντας τον χώρο επικίνδυνο για τα παιδιά μας και αδύνατο να καθαριστεί εγκαίρως. Ως αποτέλεσμα, ο αύλειος χώρος θα παραμείνει κλειστός για δύο ημέρες.

Το γεγονός έχει καταγραφεί επίσημα από τις τοπικές αστυνομικές αρχές, και διεξάγεται έρευνα για την ταυτοποίηση των υπευθύνων. Εκφράζουμε την απόλυτη καταδίκη μας σε αυτές τις πράξεις βανδαλισμού που όχι μόνο προκαλούν ζημίες στην περιουσία του Δήμου, αλλά επηρεάζουν και την ασφάλεια και το εκπαιδευτικό περιβάλλον των παιδιών μας. Τέτοιες πράξεις δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες της κοινότητάς μας και αποτελούν εμπόδιο στη συλλογική μας προσπάθεια για ένα καλύτερο περιβάλλον για όλους μας.

Καλούμε όλους τους κατοίκους του νησιού να προστατεύουν και να σέβονται τις δημόσιες εγκαταστάσεις, που είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία όλων μας, ειδικά των νεότερων μελών της κοινότητάς μας. Επιπλέον, ζητούμε από όλους όσοι μπορεί να έχουν πληροφορίες σχετικά με αυτό το περιστατικό να επικοινωνήσουν με τις τοπικές αρχές, ώστε να βοηθήσουν στην ταυτοποίηση και την αντιμετώπιση των υπευθύνων.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την υποστήριξη σας.

Με εκτίμηση,
Αναστάσιος Μήλιος
Αντιδήμαρχος Παιδείας
Δήμος Καρπάθου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τζιουζέπε Τσεντέρνα: O διάσημος Ιταλός ηθοποιός ζει και εργάζεται σε ταβέρνα στην Κάρπαθο

Δίκυο Ενημέρωσης

Παρόν και σταθερά επικεφαλής της ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ο Μιχάλης Μανωλάκης

Δίκυο Ενημέρωσης

Ο Μιχάλης Μανωλάκης υποψήφιος δήμαρχος Καρπάθου;

Δίκυο Ενημέρωσης