www.karpathosnews.gr

Ολοκληρώθηκε από το Δήμο Καρπάθου η 6η διανομή Βρεφικών ειδών από το πρόγραμμα της Μ.Κ.Ο. της «Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Καρπάθου κ Μιχαήλ Φελλουζής, ο Αντιδήμάρχος κ. Νικόλαος Προικής, και η Έπαρχος Καρπάθου και Ηρ. Νήσου Κάσου κ. Νικολαίδου, υποδέχθηκαν τις πέντε οικογένειες που αιτήθηκαν και επιλέγηκαν από την Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών -και με την ευγενική χορηγία της Eurobank -στο πλαίσιο του προγράμματος:

«Αντιμετωπίζοντας την Υπογεννητικότητα – Υλική Υποστήριξη των Νεογέννητων – Βρεφικών Πακέτων (Baby Kits)»

Το πρόγραμμα υλοποιεί το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μας και συνεχίζει να διανέμει στους δικαιούχους πακέτα με απαραίτητα προϊόντα για τη φροντίδα των νεογέννητων μελών τους (είδη ρουχισμού, βρεφικής περιποίησης και σίτισης).

Ο Δήμος Καρπάθου και το Κέντρο Κοινότητας εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και την Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» καθώς επίσης και στην Eurobank για την άψογη συνεργασία και την σταθερή συνέχεια του Προγράμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τα 7 μέτρα στήριξης για τους νέους γονείς – Αύξηση του επιδόματος γέννησης έως 1.500 ευρώ αναδρομικά από 1/1/2023

Δίκυο Ενημέρωσης

ΣΥΡΙΖΑ: Ο λόγος της «απροειδοποίητης» επίσκεψης Κασσελάκη στην Αιτωλοακαρνανία – «Βολές» Δραγασάκη, Νέας Αριστεράς ενόψει ευρωκλογών

Δίκυο Ενημέρωσης

Σακελλαροπούλου : Η Κάρπαθος από τους τελευταίους θύλακες παραδοσιακού πολιτισμού

Δίκυο Ενημέρωσης