www.karpathosnews.gr

Ο Ιωάννης Μιχ. Λαγωνικός συναντήθηκε στη Ρόδο με τον Πρόεδρο ΑμεΑ Παναγιώτη Φωνιαδάκη

Συνάντηση στη Ρόδο με τον πρόεδρο των ΑΜΕΑ Ρόδου κ. Παναγιώτη Φωνιαδάκη πραγματοποίησε ο Γενικός γραμματέας του Συλλόγου ατόμων με αναπηρία Επαρχίας Καρπάθου κ. Ιωάννης Μιχαήλ Λαγωνικός.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν σημαντικά θέματα των Συλλόγων για τη Δωδεκάνησο, παράλληλα την οργάνωση  γραφείων σε κάθε νησί  και με γραμματειακή υποστήριξη. Ο Σύλλογος της Καρπάθου θα συμπεριλάβει και την Ηρωική Νήσο Κάσο.

Ευελπιστούμε και ζητούμε τη στήριξη των Δημάρχων κάθε νησιού για μια οργάνωση που θα προσφέρει πολλά στα άτομα με αναπηρία των νησιών μας που έχουν την ανάγκη για μια καλύτερη ζωή, ο Πρόεδρος του συλλόγου της Καρπάθου, αρωγός στη στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου του νησιού με τη μονάδα νεφρού κάτι που επικροτεί και ο Πρόεδρος της Ρόδου .

Είμαστε αισιόδοξοι και έτοιμοι να αλλάξουμε το τοπίο σε κάθε νησί στο πλευρό των ατόμων με Αναπηρία. Προσεχώς θα υπάρχει συνάντηση με φορείς και δημάρχους.

Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Επ. Καρπάθου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Στην Ανέγγιχτη από το χρόνο ΟΛΥΜΠΟ το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 4ης ημέρας των ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΩΝ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ (pics)

Δίκυο Ενημέρωσης

Στο Ηράκλειο ο Ν. Ανδρουλάκης – Θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους αγροτών

Δίκυο Ενημέρωσης

Επιχειρήσεις: Μείωση τζίρου στο Γ τρίμηνο 2023

Δίκυο Ενημέρωσης