www.karpathosnews.gr

Ο Μανώλης και η Μαρία. Δυο νέοι άνθρωποι έσωσαν το χτυπημένο κουτάβι στην Κάρπαθο

Λίγο έξω από τα Πηγάδια της Καρπάθου πριν το Πλατύολο, ένα κουτάβι χτυπημένο από αυτοκίνητο γεμάτο στο αίμα αργοπέθαινε στην άσφαλτο. Δευτέρα απόγευμα, 17 Ιουλίου 2023, τα αυτοκίνητα περνούν αδιάφορα, δυο νέα παιδιά, επιστρέφουν από τη δουλειά τους βλέπουν τον σκυλάκο και αυτόματα κάνουν στην άκρη και ψάχνουν λύση. Κάλεσαν τους Φίλους Ζώων Καρπάθου και εκείνοι ανέλαβαν να βοηθήσουν τον άτυχο σκύλο.

Ο Μανώλης είναι από την Κάρπαθο και η Μαρία έρχεται από τη Β. Ελλάδα, δουλεύουν σε μεγάλη επιχείρηση τουρισμού, νέα παιδιά με φιλότιμο και ήθος δεν προσπέρασαν τον ταλαίπωρο σκύλο.

Από τη μια όλοι εκείνοι που προσπέρασαν αδιάφορα για το χτυπημένο ζώο, από την άλλη τα δυο νέα παιδιά που το είδαν, ενδιαφέρθηκαν και το αγκάλιασαν. Διαφορετικοί κόσμοι που ζουν στο ίδιο νησί.

Το σκυλάκι μεταφέρθηκε στην κτηνίατρο κ. Ντίνα Λαχανά, η οποία να γράψουμε ότι έτρεξε αμέσως μόλις έμαθε για το περιστατικό, το εξέτασε και δυστυχώς πιθανολογεί ότι έχει κάταγμα στη γνάθο και οι Animal Friends of Karpathos – Φίλοι ζώων Καρπάθου προσπαθούν να βρουν τρόπο για να ταξιδέψει στην Αθήνα σε μια δύσκολη αποστολή σωτηρίας. Κάθε βοήθεια πολύτιμη…Θα σας κρατάμε ενήμερους.

karpathiakanea.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κυρ. Μητσοτάκης: Αύξηση 20% της αποζημίωσης των εφημεριών στο ΕΣΥ – Εντός Ιανουαρίου το νομοσχέδιο για μη κρατικά ΑΕΙ – Πέντε δεσμεύσεις

Δίκυο Ενημέρωσης

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Μενετών στις 23 Φεβρουαρίου 2024

Νέο “Υπουργείο” Συμφιλίωσης για την Κάρπαθο;

Δίκυο Ενημέρωσης