www.karpathosnews.gr

Παραμένει Κάρπαθο ο Tom Hanks! Ανέβηκε στο Διαφάνι και την Όλυμπο!

Ένα 24ωρο έκλεισε στην Κάρπαθο ο Tom Hanks και οι σύζυγος του Rita Wilson και συνεχίζουν! Αυτή την ώρα, βράδυ Σαββάτου, 26 Αυγούστου, έφτασαν και ήδη περπατούν στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Δωδεκανήσου την πανέμορφη και ξακουστή Όλυμπο της Καρπάθου.

Ο διάσημος ηθοποιός έφτασε με τη σύζυγο του με δυο γιοτ, LIBRA και MARGARITA, χθες το απόγευμα και έδεσαν μέσα στο κεντρικό λιμάνι του νησιού. Στη συνέχεια έκαναν τη βόλτα τους και μάλιστα φωτογραφήθηκαν με εκείνους που τον γνώρισαν και του μίλησαν. Από τους Καρπάθιους που τον προσέγγισαν ήταν και ο Σκεύος Καβουκλής με τη σύζυγο του Ειρήνη Ντελή και τον Μηνά Παυλάκο. Ο κ. Καβουκλής του είπε ότι υπάρχουν πολλοί ελληνοαμερικάνοι στο νησί, όπως ο ίδιος.

Στη συνέχεια έφαγαν στο εστιατόριο “Κύμα” μαζί με φίλους, έμειναν με τα σκάφη τους στο λιμάνι της Καρπάθου και το πρωι, περίπου στις 11.00 αναχώρησαν για τη Β. Κάρπαθο. Σε έναν κόλπο μετά τον Άγιο Νικόλαο έμειναν για λίγες ώρες, το πιθανότερο για να κάνουν μπάνιο και το απόγευμα έφτασαν στο δεύτερο λιμάνι της Καρπάθου, το Διαφάνι. Εκεί επιβιβάστηκαν σε ένα μικρό ιδιωτικό λεωφορείο το οποίο τους μετέφερε στην Όλυμπο όπου και βρίσκονται αυτή την ώρα.

Όπως μαθαίνουμε από το Δήμο Καρπάθου, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Μανώλης Παραγυιός έκανε προσπάθεια να τον συναντήσει με στόχο την τουριστική προβολή του νησιού ωστόσο από το επιτελείο του κ. Tom Hanks απάντησαν ότι αυτό θα γίνει επίσημα από τον ίδιο από τα μέσα που διαθέτει.

Πάντως πρέπει να τονίσουμε ότι η παρουσία του κ. Tom Hanks στην Κάρπαθο στο τέλος του Αυγούστου είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική για το νησί και τους ανθρώπους του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ στον Δήμο Καρπάθου

ΚΑΡΠΑΘΟΣ – Καρναβάλι 2024

26ο Rodos Cup: 23 – 28 Ιουλίου οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες στα Δωδεκάνησα

Δίκυο Ενημέρωσης