www.karpathosnews.gr

Πρώτη και πετυχημένη καισαρική στο Νοσοκομείο της Καρπάθου!

Το Σάββατο 26 Αυγούστου, στις 20.00, είχαμε ακόμη μια πρωτιά και μεγάλη επιτυχία για το Νοσοκομείο της Καρπάθου. Σύμφωνα με ασφαλείς κι εν συνεχεία επιβεβαιωμένες πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη καισαρική τομή υπό γενική αναισθησία και διασωλήνωση σε αλλοδαπή επίτοκο και γεννήθηκε ένα αγοράκι 3.350 γραμμάρια! Η πρώτη επέμβαση πραγματοποιήθηκε πριν δυο μήνες από τον ιατρό Παναγιώτη Ντεϊμεντέ.

Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ιατρική ομάδα (που να σημειώσουμε έτρεξαν από τα σπίτια τους):

Γυναικολόγος: Παύλος Τσίγκος, Ορθοπεδικός Παναγιώτης Ντεϊμεντές, Παιδίατρος Καραγεωργιάδου η οποία βρίσκεται με μηνιαία(!) απόσπαση από την Αθήνα, Ανασθησιολόγος  Στέλλα Κοντογιανοπουλου, η Μαία Μαρία Γιαβαση, Νοσηλευτές ΚαραμάνουΒασιλαρακη.

Πρόκειται για περιστατικό πρωτόγνωρο για την Κάρπαθο.

Όλα πήγαν καλά! Σίγουρα και μπορούμε να αισθανόμαστε περήφανοι που ένα τέτοιο γεγονός αντιμετωπίστηκε έγκαιρα αλλά και σωστά από το Νοσοκομείο του νησιού. Μάλιστα να επισημάνουμε ότι στο Νοσοκομείο Καρπάθου δεν υπάρχει δυνατότητα αιμοδοσίας και για αυτό το λόγο η ιατρική ομάδα ήταν ιδιαίτερα προσεκτική σε αυτό το θέμα.

Τα Καρπαθιακά Νέα επικοινώνησαν  με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρπάθου κ. Βασίλη Στασινόπουλο, ο οποίος μας επιβεβαίωσε το γεγονός και εξέφρασε την ικανοποίησή του που όλα πήγαν πολύ καλά!

Να ευχηθούμε στους γονείς να τους ζήσει και γρήγορη ανάρρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Επιχείρηση Καθαριότητας στα Παλάτια Σαρίας!

Δίκυο Ενημέρωσης

Κάρπαθος: Έρανο για την αγορά ιδιωτικού ασθενοφόρου ξεκινά ο Ιερέας Διαφανίου

«Ολοκλήρωση 2ου Κυττάρου ΧΥΤ Καρπάθου και προμήθεια εξοπλισμού διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων» (2η τροποποίηση της Πράξης)

Δίκυο Ενημέρωσης