www.karpathosnews.gr

Σε Κάσο και Κάρπαθο ο διοικητής Πυροσβεστικής Δωδεκανήσου, Αρχιπυρ. Μιχάλης Κρασσάς

Στα πλαίσια διαπίστωσης της επιχειρησιακής ετοιμότητας της υπηρεσίας, ο διοικητής Δωδεκανήσου, Αρχιπύραρχος Μιχάλης Κρασσάς, επισκέφτηκε την Κάρπαθο  στις 11-12 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Κρασσάς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ετοιμότητα της Πυροσβεστικής στο νησί και ανανέωσε το “ραντεβού” του με την Κάρπαθο για τις αρχές της νέας χρονιάς. Να αναφέρουμε ότι σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης τον συνόδευε και τον ενημέρωνε για όλες τις δράσεις της Πυροσβεστικής στο νησί ο διοικητής Δημήτρης Αϊβάτογλου.

Στις 11 Δεκεμβρίου ο κ. Κρασσάς μετέβη στη “γειτόνισσα” Κάσο, με στόχο την επιθεώρηση των νέων εγκαταστάσεων του υπό ίδρυση εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου και για την ενημέρωση από τον δήμαρχο της Ηρωικής Κάσου κ. Μιχάλη Ερωτόκριτο.

Κατά τη διάρκεια παραμονής ο κος Κρασσάς επισκέφθηκε την Έπαρχο Καρπάθου και Κάσου κα. Νικολαϊδου, το διοικητή της ΔΑΝ Καρπάθου, Συνταγματάρχη Γεώργιο Κοκκοσαλη, ενώ είχε συνάντηση με τον απερχόμενο δήμαρχο της Καρπάθου, κ. Γιάννη Νισύριο και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Μιχάλη Γερακιανάκη. Ειδικότερα για τον κ. Νισύριο, τον ευχαρίστησε εγκαρδίως για την συνεργασία του σε όλη τη θητεία του και στη συνέχεια βρέθηκε με τον νέο δήμαρχο του νησιού κο. Μιχάλη Φελλουζή.

Με τον νέο δήμαρχο συζητήθηκε η αναβάθμιση της υπηρεσίας σε πυροσβεστικό σταθμό Δ τάξης καθώς και διάφορα θέματα που αφορούν την Πολιτική Προστασία του νησιού. Να αναφέρουμε ότι η αναβάθμιση του Πυροσβεστικού κλιμακίου σε σταθμό Δ τάξεως είναι πολιτική απόφαση και απασχολεί αρκετά χρόνια την Κάρπαθο με τον κ. Νισύριο να έχει κάνει αρκετά και μεγάλα βήματα για αυτή την προσπάθεια.

Πήγη:karpathiakanea.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η υπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου μετέβη στο σημείο όπου εξερράγη η βόμβα στη Σταδίου

Δίκυο Ενημέρωσης

Η αεροπορική πτήση στην Ελλάδα που έχει διάρκεια μόλις πέντε λεπτά

Δίκυο Ενημέρωσης

Γ. Κεφαλογιάννης: Αποζημίωση 1.800 ευρώ το μήνα για γιατρούς των Ενόπλων Δυνάμεων που μεταβαίνουν σε άλλο νομό

Δίκυο Ενημέρωσης