www.karpathosnews.gr

Την Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του συμπατριώτη μας εικαστικού Μηνά Κόνσολα!

Με τίτλο sound of light ο συμπατριώτης μας ζωγράφος Μηνάς Κόνσολας ξεκινά μια νέα και πρωτότυπη έκθεση έργων του στη Βαλτιμόρη που θα έχει διάρκεια μέχρι τον Μάρτιο 2024! 

Ο Μηνάς Κόνσολας είναι γνωστός για τη χρήση μιας ποικιλίας καλλιτεχνικών στυλ και τεχνικών, γεγονός που επιτρέπει στο έργο του να εξελίσσεται συνεχώς. Η συνεχής εστίασή του έχει να κάνει με το φως και την αλληλεπίδραση με το χρώμα και τη μορφή.

Please join us for an Art Gallery Event featuring the work Minas Konsolas
Clarksville Office and Gallery
Thursday, December 7th | 4-6 pm
12143 Clarksville Pike
Clarksville, Maryland 21029

*This exhibit will be displayed through March 3rd, 2024, and can be viewed by appointment.
#Art #BaltimoreArtist #SothebysRealty #MonumentSothebys #artandhome

Ο Μηνάς Κόνσολας έχει καταγωγή από την Κάρπαθο! Ζει στη Βαλτιμόρη από το 1976, όπου αποφοίτησε από το Maryland Institute, College of Art. Είναι ο πρώην ιδιοκτήτης της Minas Gallery, μιας διέξοδος ποίησης, οπτικής και λεκτικής επικοινωνίας. Η γκαλερί, ένας από τους εναλλακτικούς χώρους τέχνης της Βαλτιμόρης, ήταν ένα σημείο συγκέντρωσης καλλιτεχνών, συγγραφέων και ερμηνευτών για είκοσι δύο χρόνια. Στη συνέχεια έδωσε την επιχείρησή του και από τότε εργάζεται με πλήρη απασχόληση από το στούντιο του στο Charles Village.

Ο Μηνάς Κόνσολας έχει συμμετοχή σε δύο δημόσια έργα τοιχογραφίας για την πόλη της Βαλτιμόρης, στο Greektown και στο Farmers’ Market.

Η δουλειά του έχει δημοσιευτεί σε πολλά λογοτεχνικά περιοδικά, συμπεριλαμβανομένων των Little Patuxent Review και Passager. Τα πρωτότυπα έργα τέχνης και οι αναπαραγωγές του συλλέγονται ευρέως, σε τοπικό, εθνικό και εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κακοκαιρία: Σε αυξημένη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός – Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες

Δίκυο Ενημέρωσης

Άνοιξε το εκλογικό κέντρο της ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (το καθημερινό ωράριο)

Δίκυο Ενημέρωσης

Σεισμός 3,1 Ρίχτερ στην Κάρπαθο – Τι είπε ο Ευθύμης Λέκκας στο enikos.gr