www.karpathosnews.gr

Η Έπαρχος Καρπάθου ΗΝ Κάσου συναντήθηκε με τους Τάσο Μηλιό, Βασίλη Νουάρο και τον Stanislaw Barabas

Συνάντηση πραγματοποιήσε σήμερα η Έπαρχος Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου κα Καλλιόπη Νικολαΐδου, στο γραφείο της, με τον νεοεκλεγέντα Δημοτικό Σύμβουλο κο Μηλιό Αναστάσιο, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Αρκάσας «ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ» κο Νουάρο Βασίλη και τον κο Stanislaw Barabas, δημιουργό των αναρριχητικών πεδίων στην Κάρπαθο.

Ο κος Barabas επισκέπτεται το νησί μας τα τελευταία χρόνια, επέμενε για τη δημιουργία των αναρριχητικών πεδίων και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, έφτασε στο σημείο να υπάρχουν στο νησί μας 400 υπέροχα, μοναδικά αναρριχητικά πεδία.

Η Έπαρχος πίστεψε σε αυτό το όνειρο και σήμερα σε ένα πολύ οικείο και φιλικό κλίμα συζητήθηκαν επιτέλους θέματα που έχουν να κάνουν με την αναρρίχηση και τον τρόπο που αυτή η εναλλακτική μορφή τουρισμού μπορεί να αναπτυχθεί και στο νησί μας.

Τα πρώτα βήματα έγιναν. Οι συναντήσεις που θα ακολουθήσουν θα έχουν απώτερο σκοπό τη διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Αναρρίχησης στην Κάρπαθο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Επίσημη Υποδοχή του Πρέσβη της Πολωνίας κ. Artur Lompart από τον Δ. Καρπάθου-Συζητήσεις με τον Πρόεδρο Πολωνο-Ελληνικού Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Γεώργιο Αθανασιάδη

Δίκυο Ενημέρωσης

Κάρπαθος: Τα ονόματα που ακούγονται για τις επιτελικές θέσεις του Δήμου!

Εντοπισμός και διάσωση 34 ατόμων στην Κάρπαθο

Δίκυο Ενημέρωσης