www.karpathosnews.gr

«ΚΑΡΠΑΘΟΣ: Κόψαμε νόμιμη απόδειξη για τις ομπρέλες, ο πελάτης αρνήθηκε να την πάρει»

«Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Όντως πλήρωσε με κάρτα για την ομπρέλα ο συγκεκριμένος κύριος, όμως ο υπάλληλος του έκοψε απόδειξη και εκείνος δεν την πήρε. Μάλιστα ανέφερε ότι δεν χρειάζεται».

Φανερά ενοχλημένος ο επιχειρηματίας μίλησε στα Καρπαθιακά Νέα για το άρθρο που ανέβασε σήμερα η ηλεκτ. εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” με τίτλο «Κάρπαθος: Πλήρωσαν 50 ευρώ για δύο ξαπλώστρες και πήραν απόδειξη για… γεύμα!»

Ο συγκεκριμένος πελάτης υποστηρίζει ότι ζήτησε να πληρώσει με κάρτα και ο υπάλληλος της επιχείρησης του ζήτησε να ανέβει στο μαγαζί. «Εκεί, ήρθε αντιμέτωπος με τον ιδιοκτήτη, στον οποίο μάλλον δεν καλάρεσε η ιδέα να κοπεί φορολογικό παραστατικό. Τελικά μας έκοψαν μια απόδειξη με POS «για γεύμα», το οποίο βέβαια δεν καταναλώσαμε ποτε».

Ωστόσο ο επιχειρηματίας αναφέρει στα Καρπαθιακά Νέα: «πρόκειται για ψέμα και  ουσιαστικά δυσφήμιση της Καρπάθου αφού το POS της τράπεζας αναφέρει πάντοτε και για όλες τις κινήσεις που κάνουμε  μόνο γεύμα. Εμείς κόβουμε για όλα απόδειξη. Μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση δίναμε στον πελάτη την νόμιμη φορολογική απόδειξη και εκείνος ευγενικά αρνήθηκε να την πάρει».

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αναστατωμένος δηλώνει ότι τον τελευταίο μήνα έχει δεχτεί 2 φορολογικούς ελέγχους και στις δυο περιπτώσεις δεν του έχουν βρει καμία παρανομία ή κάποιο σφάλμα. «Ακολουθούμε τους κανόνες και τους νόμους, δεν κάνουμε παρανομίες, κάποιοι εδώ και καιρό μας έχουν βάλει στόχο και μας χτυπούν. Δεν θα ανεχτούμε τους τραμπουκισμούς και τις συκοφαντίες και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου για όσα έχουν γραφτεί”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δημιουργία του Ναυταθλητικού Συλλόγου Καρπάθου – “ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ”

Δίκυο Ενημέρωσης

Κεντρική διοίκηση: Στα 2,6 δισ. ευρώ συρρικνώθηκε το ταμειακό έλλειμμα

Δίκυο Ενημέρωσης

Τζιουζέπε Τσεντέρνα: O διάσημος Ιταλός ηθοποιός ζει και εργάζεται σε ταβέρνα στην Κάρπαθο

Δίκυο Ενημέρωσης