www.karpathosnews.gr

Ο συμπατριώτης μας, Δρ Μηνάς Γεωργόπουλος, είναι ο πρώτος Έλληνας Οφθαλμίατρος που πέρασε στην Ελλάδα τις εξετάσεις FRCOphth

Παραλήπτης ο Μηνάς Γεωργόπουλος, ο πρώτος Έλληνας Οφθαλμίατρος που πέρασε στην Ελλάδα τις εξετάσεις FRCOphth.

Το FRCOphth είναι πιο έγκυρη τελική εξέταση ειδικότητας στην Οφθαλμολογία παγκοσμίως και προσφέρεται στην Ελλάδα από το Ελληνικό Κολλέγιο Οφθαλμολογίας (HCO) σε συνεργασία με το Royal College Othalmologists of Great Britain.

Το βραβείο «ΓΡ. Π. ΓΕΩΡΓΑΡΙΟΥ» συνοδεύεται από χρηματικό ποσό των 4,000 € από την ευγενική χορηγία του κ. Αγαθοκλή Χριστόπουλου CEO της εταιρείας Zwitter. Η Zwitter είναι γνωστή για την Ευαισθησία και την μόνιμη αρωγή της στους νέους Έλληνες οφθαλμιάτρους τα τελευταία χρόνια

Ο Μηνάς Γεωργόπουλος είναι Χειρουργός Γλαυκώματος, Προσθίου Ημιμορίου και Διαθλαστικής Χειρουργικής. Ειδικεύτηκε σε νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου (2010-16) και εξειδικεύτηκε (Fellowship) στη χειρουργική Γλαυκώματος και Προσθίου Ημιμορίου στα Νοσοκομεία Buckinghamshire (2016) και Queen Victoria Hospital (2017). Από το 2018 διετέλεσε διευθυντής στο τμήμα Γλαυκώματος και Καταρράκτη στα νοσοκομεία του Surrey & Sussex NHS Trust ενώ από το 2021 ιδιωτεύει στην Ελλάδα σε συνεργασία με πολλές κλινικές και νοσοκομεία.

Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαθλαστική χειρουργική, από το πανεπιστήμιο του Ulster, υπό τη καθοδήγηση του καθ. Dan Reinstein.

Είναι διπλωματούχος του Βασιλικού Κολλεγίου Οφθαλμιάτρων του Λονδίνου, της Ευρωπαϊκής Οφθαλμολογικής Εταιρίας και της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Γλαυκώματος.

Ελληνικό κολλέγιο οφθαλμολογίας

Πήγη:karpathiakanea.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σε Κάσο και Κάρπαθο ο διοικητής Πυροσβεστικής Δωδεκανήσου, Αρχιπυρ. Μιχάλης Κρασσάς

Δίκυο Ενημέρωσης

Ανέστης Μαντάς – Χορέψτε Στα Τραπέζια: Κυκλοφορεί από την AlphaRecords

Δίκυο Ενημέρωσης

Ο Μάνος Κόνσολας εισηγητής στο νομοσχέδιο για τη Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη

Δίκυο Ενημέρωσης